Boka tid Webbshop

0793-505909

Åldrad hud

Även om det är omöjligt att stoppa åldrandet så kan du med rätt livsstil och rätt val av hudvårdsprodukter ändå bromsa hudens åldrandeprocess.

De flesta tänker att det finns två primära tecken hos en åldrad hud – rynkor och oelastisk hud. Bägge dessa är tätt sammankopplade till strukturen av kollagen och elastin i huden. Dessa är i sin tur kopplade till ett flertal andra faktorer.

En generell regel är att om barriärfunktionen fungerar dåligt och huden är inflammerad så åldras huden dubbelt så fort som den normalt skulle göra. Så se till att optimera din hudhälsa innan du börjar behandla symptomen.

Andra faktorer som påskyndar åldrande är: för lite sömn, stress, dålig kosthållning, för lite motion, alkohol, rökning, föroreningar, sjukdomar och mediciner.

Använd bra produkter morgon och kväll, långsiktiga mål ger bäst resultat. Varierande ansiktsbehandlingar helst 1 gång i månaden. Det finns även speciella mer avancerade ansiktsbehandlingar som går på djupet och sätter igång cellförnyelsen. Det bästa är att prata med din hudterapeut för att sätta den bästa hudvårdsplanen för dig.


Rekommenderade ansiktsbehandlingar

PRX-t33 Prx antiage
Microneedling dermapen antiage
icepeel kemisk peeling cryoterapi

ICEPEEL

Rekommenderade produkter

antiage serum åldrad hud agless esse
antiage ögonkräm rynkor linjer
antiage circadia retinol kräm
dagkräm nattkräm kräm antiage åldrad hud