Webbshop

Esse Ansiktsbehandlingar 

Behandlingar med ekologiska och Probiotiska produkter.
Esse har varit ekologiskt certifierade sedan 2005.
Esse jobbar med hudhälsa och använder inga syntetiska ingredienser i sina produkter.

Esse Experience 60 min - 1095:-

En skräddarsydd ansiktsbehandling där vi använder kraften från pre- och probiotika som förbättrar den mikrobiella balansen på huden.
Den här behandlingen anpassas helt efter din hud för att leverera det bästa resultatet. 
En behandling som verkar lugnande och avstressande, boostar kollagenproduktionen, reducerar inflammation och stärker hudbarriären. 
Effektfull ampull anpassad efter hudtyp ingår alltid. I den här behandlingen ingår även en special mask som stelnar och boostar ingredienserna och huden mycket mer.

Rengöring, peeling,massage, ampull, mask/exclusion special mask ampull, avslutande produkter.
(Lägg till ånga och portömning 200:- 15 min)
.

Esse Live Probiotic Experience 60 min - 1295:-

Den ultimata behandlingen som tar din hud till nästa nivå!
En EXKLUSIV ampull med 5 miljarder goda levande bakterier till huden följt av exklusion mask som ger bästa förutsättningarna för de goda bakterierna. 
Stärker upp barriären, minskar ålderstecken, motverkar obalanser. Perfekta boosten för huden!

Rengöring, peeling, massage, probiotic ampull, mask/exclusion special mask, avslutande produkter.
(Lägg till ånga och portömning 200:- 15 min)

Esse Live Probiotic Express 30 min 995:-

För dig som vill få ut det bästa av probiotisk behandling till kortast tid.
Här ingår den exklusiva ampullen med 5 miljarder goda levande bakterier och exclusion mask.

Rengöring, probiotic ampull, exclusion mask, avslutande produkter.

Esse Live Probiotic KUR 4 ggr 3500:-
En 60min ansiktsbehandling + Tre 30min Express.

Rekommenderas! 
Stärk upp din barriär ordentligt och se fina resultat med en kur med levande goda bakterier.  Börja med en 60 min Live Probiotic Experience för att sedan kommande 3 veckor göra en Live Probiotic Express. För dig som vill se resultat och få en hälsosam hud.

Circadia Ansiktsbehandlingar  

Circadias produkter innehåller avancerade och aktiva ingredienser och produkter speciellt framtagna för omfattande behandling av åldrande hud, pigmenteringar, akne och rosacea.
Circadia Känslig hud 75 min - 1195:-

I behandlingen använder vi oss av fantastiska Oxygen Rx men för att göra den mer effektsam så lägger vi först en enzympeel för att luckra upp och avlägsna döda hudceller. Det ingår även här en skön massage på ansikte och dekolletage. Därefter gör vi oxygenbehandlingen som syresätter, lugnar, bygger upp barriären och ger lyster, avslutas med en återfuktande mask och avslutande produkter anpassat för din hud.

Circadia Fuktbomb 45 min - 995:-

Behandlingen där du vill ge din hud en fuktbomb och massa lyster.
Rengöring, enzympeeling som tar bort döda hudceller, mjölksyrepeel som ger långvarig fukt i huden och mycket lyster, behandlingen avslutas med en återfuktande mask.

Circadia Djuprengöring 60 min - 1195:-

Behandlingen där du vill få en ordentlig djuprengöring och mycket fukt.
Rengöring, enzympeeling som tar bort döda hudceller, portömning,  kemisk peeling med mjölksyra och salicylsyra som ger långvarig fukt i huden och arbetar djuprengörande på porer och tilltäptheter, behandlingen avslutas med mask anpassat efter hudtyp.

Circadia Beyond Botox 75 min - 2145:-

Beyond Botox är en behandling när du vill kombinera det bästa av olika behandlingar för att få en direkt uppstramande effekt och lyster. Behandlingen börjar med Dermaplane som tar bort döda hudceller och små fjun i ansiktet. Sen läggs en mjölksyra som binder fukt till huden och exfolierar. Till sist så får du en Firming Peptide Mask som ger en direkt uppstramning till huden och syresätter och dränerar bort toxiner.

Circadia Lift & Glow 60 min - 1295:-

En kraftfull behandling som ger omedelbart uppstramning, perfekt inför fest.
Denna föryngrande behandling innehåller den senaste teknologin av peptider & antioxidanter som skapar en förnyelse av cellerna från den undre hudstrukturen, den ökar elasticitet lyster & vitalitet.

Circadia Oxygen 30 min - 995:-

Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har en antibakteriell, anti-inflammatorisk och rodnadsdämpande egenskaper som lämpar sig perfekt till en aknebenägen hud. Verkar kärlsammandragande samtidigt som den ljusar upp ojämn pigmentering och är särkilt utformad för dig med acne, rosacea och synliga kärl.

Kontraindikationer - när du inte bör göra behandlingen: Allerigi mot citronsyra (citron, apelsin, grapefrukt mm)

Circadia Ansiktsbehandling Esse ansiktsbehandling