Boka tid
esse skincare ekologisk hudvård kräm dagkräm nattkräm

Esse

Esse Skincare är en ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvarorna de använder sig av kommer från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-aging resultat.

Esse Skincare följer även den senaste forskningen inom hudvård och använder Probiotika och Prebiotika i ett urval av deras produkter. Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.

circadia hudvård

Circadia

Circadia by Dr. Pugliese är en professionell hudvårdsserie där filosofin bakom märket är baserad på hudens och kroppens dygnsrytmer; försvara miljöskador under dagen och stimulera reparationsmekanismer under natten.
Circadias produkter innehåller avancerade och aktiva ingredienser och produkter speciellt framtagna för omfattande behandling av åldrande hud, pigmenteringar, akne och rosacea.

solskydd heliocare spf50 spf30

Heliocare

Ett solskydds märke som passar alla hudtyper.

Deras 360º produkter erbjuder skydd och förhindrar skador mot UVA/UVB, HEVljus och infraröd strålning tillsammans med antioxidantrika och stärkande ingredienser.

Det som gör Heliocare så unikt är deras innovativa ingrediens Fernblock™, som är ett extrakt från en speciell typ av ormbunksväxt som heter Polypodium Leucotomos. Växten har använts i århundraden i traditionell medicin för att behandla inflammatoriska sjukdomar som psoriasis och atopisk dermatit och den har även utvecklat den fantastiska förmågan att skydda sig själv mot solens strålar.

Fernblock förser huden med fyra nivåer av skydd:

  • DNA-skydd

  • Antioxidant-skydd

  • Immunförsvar-skydd

  • Förhindrar förtida åldrande

tebiskin kräm ansikte

Tebiskin

Tebiskin Cytoceuticaks är en serie resultatinriktat hudvårdsprodukter som genom innovativ och vetenskaplig forskning skapat med de senaste teknologernas teknik avancerad hudvård för den allra svårbehandlade hudtyperna.

Med aktiva ingredienser och potenta styrkor kan de på en helt ny nivå samverka med huden och dess funktioner.

Hemvårdsprodukterna är framtagna att på snabb effekt samspela med klinikbehandlingar på salong för långvarig resultat och snabb effekt.

Tebiskvin inriktar sig på de svåraste hudtypens med klinisk vetenskapligt bevisad effekt.

Helt sterila förpackningar, parabenfri, parfymfri och dermatologiskt testad är den hudvård på en helt ny nivå.


Clash ögonfransnäring fransnäring längre fransar

Xlash

Xlash historia började med drömmen om att ge världen längre fransar. Xlash företaget märkte hur långt folk gick för att få långa fransar – det var dyrt och svårt att underhålla resultatet. Deras mål blev att ta fram en enklare lösning – ett alternativ som verkligen fungerar, har ett rimligt pris och är lätt att använda.

XLASH är inte bara en produkt utan också en högteknologisk lösning skapad med kärlek ända från den allra första flaskan, och varenda en efter det.