Boka tid Webbshop

0793-505909

esse skincare ekologisk hudvård kräm dagkräm nattkräm

Esse

Esse Skincare är en ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Merparten av råvarorna de använder sig av kommer från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta anti-aging resultat.

Esse Skincare följer även den senaste forskningen inom hudvård och använder Probiotika och Prebiotika i ett urval av deras produkter. Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA.

circadia hudvård

Circadia

Circadia by Dr. Pugliese är en professionell hudvårdsserie där filosofin bakom märket är baserad på hudens och kroppens dygnsrytmer; försvara miljöskador under dagen och stimulera reparationsmekanismer under natten.
Circadias produkter innehåller avancerade och aktiva ingredienser och produkter speciellt framtagna för omfattande behandling av åldrande hud, pigmenteringar, akne och rosacea.

Academie hudvård franskt


Academie

Académie Scientific Beauté ett franskt hudvårdsmärke som har sitt ursprung i Frankrike. Det grundades i Paris och har en lång historia inom skönhetsindustrin. Frankrike är känt för sin tradition av skönhet och hudvård, och Academie har byggt sitt rykte på den franska expertisen inom hudvård och skönhet. Deras produkter och behandlingar har uppskattats av kunder över hela världen och är ett exempel på den höga kvaliteten och innovationen som ofta förknippas med franska skönhetsmärken.


solskydd heliocare spf50 spf30

Heliocare

Ett solskydds märke som passar alla hudtyper.

Deras 360º produkter erbjuder skydd och förhindrar skador mot UVA/UVB, HEVljus och infraröd strålning tillsammans med antioxidantrika och stärkande ingredienser.

Det som gör Heliocare så unikt är deras innovativa ingrediens Fernblock™, som är ett extrakt från en speciell typ av ormbunksväxt som heter Polypodium Leucotomos. Växten har använts i århundraden i traditionell medicin för att behandla inflammatoriska sjukdomar som psoriasis och atopisk dermatit och den har även utvecklat den fantastiska förmågan att skydda sig själv mot solens strålar.

Fernblock förser huden med fyra nivåer av skydd:

  • DNA-skydd

  • Antioxidant-skydd

  • Immunförsvar-skydd

  • Förhindrar förtida åldrande